Samen door de corona-crisis: Wij mogen onze dienstverlening blijven aanbieden.Meer informatie

Samen door de corona-crisis

Ook voor ons is deze situatie nieuw. We doen er alles aan om creatief en flexibel te zijn om zo goed mogelijk hulp te kunnen blijven bieden. Wat kunnen we voor je doen? 

  • We scholen ons op dit moment in het verbeteren van het aanbieden van online-consulten. Wij zijn verrast over de mogelijkheden die dit biedt en het zorgt ervoor dat sessies door kunnen gaan. Dit geldt voor alle vormen van de dienstverlening die wij bieden (oudergesprekken en sessies met kinderen en tieners, overleg met zorginstanties of scholen). Ook nieuwe aanmeldingen kunnen op deze manier starten. 
  • Sessies met kinderen tot 12 jaar doen we vooralsnog zoveel mogelijk op de praktijk. Daarbij houden we ons aan de 1,5 meter regel. Afspraak daarbij is uiteraard wel dat zowel de therapeut als het kind gezond dienen te zijn. 
  • Wanneer ouders het prettig vinden om de sessies met hun kind (tot 12 jaar) middels video-consulten plaats te laten vinden, doen we de sessie, wanneer nodig,  samen met  de ouder. Dit biedt ons ook de mogelijkheid om de interactie van het kind en de ouder te observeren en daar ondersteuning in te bieden op afstand. 

 

We zijn allemaal op zoek naar hoe we dit goed kunnen doen als ouders. Twijfel niet om je vraag te stellen. Wellicht stelt een kort telefonisch overleg je al gerust. 

 

Team Talent in Progress

 

Neem vrijblijvend contact met ons op