Wie zijn wij

Jessica Kleijweg

Met een opleidingsachtergrond van orthopedagogiek en drama/speltherapie heeft Jessica in 2009 Talent in Progress opgericht. Haar doel was een praktijk op te richten waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat en waar gecommuniceerd wordt met kinderen op hun eigen manier; middels spel, tekeningen en verhalen. Op deze manier kunnen kinderen kind blijven in een soms moeilijke periode in hun leven. 

Jessica richt zich binnen de praktijk met name op de oudercoaching, waarbij ondersteuning wordt geboden aan ouders bij opvoedvragen. Vanuit de jarenlange werkervaring in de praktijk en haar eigen ervaringen als moeder, weet ze hoe uitdagend het ouderschap soms kan zijn. Vanuit begrip en rust kijkt ze met ouders waar ze tegenaan lopen en wat er voor nodig is om weer vanuit vertrouwen te kunnen opvoeden.  

Jessica's aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, positiviteit, energie, warmte, eerlijkheid en een onuitputtelijk vertrouwen in de kwaliteiten van kinderen en hun ouders.

Mirjam van Paassen

Romy van den Elsen

Romy werkt sinds 2023 bij Talent in Progress. Met haar achtergrond van pedagogiek en speltherapie biedt zij ondersteuning aan kinderen en hun ouders.

Haar enthousiasme voor het werken met kinderen komt voort uit een diepgeworteld geloof in de kracht van speltherapie. Door het centraal stellen van het kind werkt Romy vanuit de interesses en talenten van het kind, waardoor er een veilige ruimte ontstaat om te kunnen groeien. 

Romy hecht veel waarde aan transparantie en werkt graag zij aan zij met ouders. Door open communicatie zorgt Romy ervoor dat ouders actief betrokken zijn bij het therapeutische proces, waardoor een samenwerkende benadering ontstaat die gericht is op het welzijn van het kind, zowel thuis als tijdens de therapie.

Romy is enthousiast, empatisch, betrokken, geduldig en gelooft in de eigen mogelijkheden van het kind en de ouders.