Wie zijn wij

Jessica Kleijweg

Met een opleidingsachtergrond van orthopedagogiek en drama/speltherapie heeft Jessica in 2009 Talent in Progress opgericht. Haar doel was een praktijk op te richten waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat en waar gecommuniceerd wordt met kinderen op hun eigen manier; middels spel, tekeningen en verhalen. Op deze manier kunnen kinderen kind blijven in een soms moeilijke periode in hun leven. 

Jessica werkt met kinderen met uiteenlopende sociaal-emotionele problemen. Ze heeft zich gespecialiseerd in echtscheidingssituaties en ondersteunt kinderen en hun ouders in deze emotionele en onzekere tijd. Ze gelooft dat er bijna altijd mogelijkheden zijn om als gescheiden ouders samen te blijven opvoeden vanwege één gezamelijk doel: het welzijn van je kind. 

Jessica's aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, positiviteit, energie, warmte, eerlijkheid en een onuitputtelijk vertrouwen in de kwaliteiten van kinderen en hun ouders.

Mirjam

Simone Rumping

Simone Rumping is sinds het voorjaar van 2018 als psycholoog verbonden aan Talent in Progress. Simone is afgestudeerd basispsycholoog en specialiseert zich in Health and Medical Psychology.

Volgens Simone leren kinderen de wereld begrijpen door alles vast te pakken, te ruiken, te voelen en te observeren. Deze pure kijk op de wereld fascineert haar. Ze denkt dat de stem van het kind gehoord kan worden door de taal van het kind te spreken en goed te luisteren. Verbeeldingskracht is een mooie ingang om de belevingswereld van het kind binnen te treden. 

Simone is enthousiast, vrolijk, positief en zachtaardig en ziet de unieke eigenschappen van elk kind. Ze gelooft in een persoonlijke, positieve aanpak waarin het kind leert deze unieke eigenschappen te omarmen. Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij Simone door haar enthousiasme, speelse aanpak, en geduld. Voor Simone is de betrokkenheid van ouders van groot belang om met elkaar de kinderen goed te leren begrijpen en ze de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben.

Neem vrijblijvend contact met ons op