Let op: Op dit moment hebben we een opnamestop voor de locatie in Den Haag. Kinderen kunnen ook niet op de wachtlijst worden geplaatst.

Wie zijn wij

Jessica Kleijweg

Met een opleidingsachtergrond van orthopedagogiek en drama/speltherapie heeft Jessica in 2009 Talent in Progress opgericht. Haar doel was een praktijk op te richten waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat en waar gecommuniceerd wordt met kinderen op hun eigen manier; middels spel, tekeningen en verhalen. Op deze manier kunnen kinderen kind blijven in een soms moeilijke periode in hun leven. 

Jessica richt zich binnen de praktijk met name op de oudercoaching, waarbij ondersteuning wordt geboden aan ouders bij opvoedvragen. Vanuit de jarenlange werkervaring in de praktijk en haar eigen ervaringen als moeder, weet ze hoe uitdagend het ouderschap soms kan zijn. Vanuit begrip en rust kijkt ze met ouders waar ze tegenaan lopen en wat er voor nodig is om weer vanuit vertrouwen te kunnen opvoeden.  

Jessica's aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, positiviteit, energie, warmte, eerlijkheid en een onuitputtelijk vertrouwen in de kwaliteiten van kinderen en hun ouders.

Mirjam

Karlijn van Veen 

Sinds 2021 werkt Karlijn bij Talent in Progress. Zij heeft de opleiding ‘vaktherapie’ afgerond en werkt dan ook als vaktherapeut/speltherapeut in de praktijk. 

Karlijn maakt in haar vak gebruik van diverse creatieve werkvormen en stemt hierin af op wat het kind/de jongere nodig heeft. Vanuit haar ervaring heeft zij gemerkt dat, door via deze weg aan te sluiten bij het kind/de jongere, zij zich beter kunnen en leren uiten. 

Warmte, plezier en contact zijn de drie kwaliteiten die voor Karlijn de basis zijn van de therapie. Gedurende dit traject vormen de therapeut en het kind/de jongere een team, waarin samenwerking met de ouders van groot belang is;  zij kennen hun kind tenslotte het best.

Karlijn gelooft dat ieder kind en iedere jongere uniek is. Iedereen mag er zijn als zichzelf en verdient dan ook een persoonlijke benadering. De werkwijze van Karlijn kenmerkt zich door warmte, rust, plezier en verbondenheid. 

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op