Samen door de corona-crisis: Wij mogen onze dienstverlening blijven aanbieden.Meer informatie

Wie zijn wij

Jessica Kleijweg

Met een opleidingsachtergrond van orthopedagogiek en drama/speltherapie heeft Jessica in 2009 Talent in Progress opgericht. Haar doel was een praktijk op te richten waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat en waar gecommuniceerd wordt met kinderen op hun eigen manier; middels spel, tekeningen en verhalen. Op deze manier kunnen kinderen kind blijven in een soms moeilijke periode in hun leven. 

Jessica werkt met kinderen met uiteenlopende sociaal-emotionele problemen. Ze heeft zich gespecialiseerd in echtscheidingssituaties en ondersteunt kinderen en hun ouders in deze emotionele en onzekere tijd. Ze gelooft dat er bijna altijd mogelijkheden zijn om als gescheiden ouders samen te blijven opvoeden vanwege één gezamelijk doel: het welzijn van je kind. 

Jessica's aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, positiviteit, energie, warmte, eerlijkheid en een onuitputtelijk vertrouwen in de kwaliteiten van kinderen en hun ouders.

Mirjam

Anneloes van der Helm

Anneloes werkt sinds 2020 in de praktijk als gedragsspecialist en integratief kinder-, jongeren- en gezinstherapeut. Zij begeleidt kinderen, jongeren en hun ouders in gedrags- en opvoedingsvragen.
Dit doet zij door middel van spel, creativiteit & het inzetten van verhalen.

Anneloes heeft een onderwijsachtergrond in het reguliere onderwijs en het speciaal basisonderwijs. Ze gelooft in ieder kind, in zijn of haar kracht en eigen talenten. En dat een goede samenwerking met ouders ervoor zorgt dat het kind die kracht en talenten kan vinden. Door samen te werken kan het kind openbloeien en zich verder ontwikkelen.

Anneloes is te omschrijven als enthousiast, open, empathisch, creatief en positief.

Neem vrijblijvend contact met ons op