Let op: Op dit moment hebben we een opnamestop voor de locatie in Den Haag. Kinderen kunnen ook niet op de wachtlijst worden geplaatst.

Tieners

"Mijn ouders snappen het echt niet! Ik ben geen klein kind meer!"
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ervaring kind

"Jessica heeft problemen met mijn vader opgelost. Ik was teleurgesteld omdat ik papa een hele tijd niet had gezien. Ik had me verheugd op een thuis komst, maar hij kwam niet thuis. Jessica leerde me goed hoe met dingen om te gaan. We hebben samen regels bedacht hoe je dingen kan doen."
jongen, 10 jaar

Ervaring tiener

"Ik had zoveel last van zenuwen en buikpijn dat ik niet meer naar school wilde. Ik heb geleerd van Anneloes met mijn zenuwen om te gaan en daardoor had ik er veel minder last van. Dat is heel fijn, want het is echt niet leuk om je zo te voelen."
meisje, 14 jaar

Ervaring ouder

"Ik kreeg inzicht in wat er nu eigenlijk aan de hand was met mijn dochtertje. Ze was vaak zo verdrietig en gefrustreerd. Mijn man en ik zijn gaan inzien dat ons dochtertje veel structuur nodig heeft en dat wij dat eigenlijk helemaal niet gaven. Het was erg fijn om daar met een professional over te praten. Iedereen in het gezin voelt zich weer meer ontspannen en we hebben een vrolijke dochter!"
moeder van een dochter (4 jaar)